Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

BETNA konyhai sarok étkező – többféle színben!

247 900 Ft

Konyhai sarokétkező garnitúra, mely többféle színben is rendelhető.

  • Pácolt és lakkozott bükkfa lábakkal
  • A kárpit anyaga lehet zsákszövet vagy műbőr
  • Jobbos és balos elrendezésben is összeállítható a szett
  • Az asztal bővíthető (120 cm-ről 160 cm-es hosszra nyitható)

Megbízható minőségű magyar bútor.

Leírás

  • Az asztal mérete: 120 + 40 cm x 70 cm
  • Igény esetén akár nagyobb méretű asztallal is rendelhető

Választható színek:

  • sonoma tölgy – világos barna zsákszövet
  • calvados – beige műbőr
  • wenge – barna műbőr
  • wenge – beige műbőr

Az asztal, a székek, a sarokpad külön-külön is rendelhetőek.

A feltüntetett szett ár tartalmazza: asztal + 2 szék + sarokpad.

Igény szerint plusz szék is rendelhető hozzá.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

BETNA konyhai sarok étkező – többféle színben!

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!