Tavaszi Bútor Vásár!!! -10% minden bútorunkra* 2020. március 31-ig

Comfort Line Bútoráruházak Híreink, újdonságok

2020. március 31-ig 10% kedvezményt biztosítunk minden raktárkészletről, azonnal elérhető és áruházainkban kiállított bútorunkra. Érdemes az ajánlatot megfontolni, hiszen az akciós bútorokra is érvényes, és átszámolva akár több 10.000 Ft kedvezményt jelenthet egy nagyobb vásárlás esetén.

Az akcióban részt vesznek: ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, kanapék, fotelek, nappali bútorok, hálószoba bútorok, ágyak, matracok, ágykeretek, étkező és előszoba bútorok, asztalok, székek, kisbútorok, irodai bútorok, lakberendezési kiegészítők…

Tehát minden olyan bútorunkra vonatkozik az akció ami készletről azonnal elvihető.*

Szeretnénk megújítani a készletünket, és kell a hely áruházainkban és raktárainkban az újdonságoknak. Így számos bútorunkhoz most 10% extra kevezménnyel, vagy a korábbiaknál jelentősen jobb áron juthatsz hozzá március végéig. Ajánlatunk limitált időtartamú, csak 2020. március 31-ig elérhető.

Elérhető plusz szolgáltatásaink:

*Az akció a “TOP ÁR” emblémával ellátott, folyamatosan alacsony árú bútorainkra nem vonatkozik. Az akciónk a vásárlói kártya nyújtotta kedvezményekkel nem összevonható.

FONTOS! Az akció igénybevételéhez kérjük hivatkozz a TAVASZI BÚTOR VÁSÁR hirdetésre, így a vásárlás végösszegéből fogják munkatársaink elengedni a 10%-ot. A promóció időtartama: 2020. március 19. – 2020. március 31.


FIGYELEM! A kialakult járványügyi helyzettel kapcsolatban áruházaink hétköznap csak 15 óráig, szombaton csak 14 óráig tartanak nyitva! Áruházainkban folyamatosan fertőtlenítünk. Az újabb rendelkezésekig ehhez tartjuk magunkat.

Jellemzően a több mint 1500 négyzetméteres eladótereinkben egyidejűleg csak néhány vásárló tartózkodik, egymástól általában nagy távolságra, így a fertőzés kockázata más jellegű üzletekhez képest alacsony.

Jelenleg a kiszolgálás, az áruszállítások bonyolítása, kiszállítási és összeszerelési szolgáltatás üzleteinkben zökkenőmentesen működik.

Ennek ellenére nyomatékosan felhívnánk vásárlóink figyelmét, hogy aki megfázásos, influenzához hasonló tüneteket tapasztal, vagy külföldön járt, az inkább maradjon otthon és ne induljon el hozzánk! Aki idős korú, vagy rossz egészségi állapotú, annak ebben az időszakban szintén az otthoni tartózkodás javasolt.

Köszönjük szépen a megértést!