Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

Ilyen volt a 2019-es évünk

Bár nehéz, de azért megpróbáljuk összefoglalni röviden…😄

Lungo bőr ülőgarnitúra elemes bézs
LUNGO bőr ülőgarnitúra

1. Új bőr ülőgarnitúrák és prémium szövetválaszték

2019-ben nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy van igény az igényesebb lakberendezésre és a prémium termékeinkre is. Ezért több új bőr ülőgarnitúrát és felsőkategóriás elemes ülőgarnitúrát állítottunk ki üzleteinkben. A szövetválasztékunk szintén bővült, számos Kanizsa Trend ülőgarnitúránk már bőrrel, valamint vízzel tisztítható szövetekkel is kérhető.

Ote Olimpos minőségi kanapé
Olimpos kanapé: mindennapi alvásra alkalmas rugós kanapé. Ággyá nyitható, ágyneműtartós. Prémium minőség széles szövetválasztékkal!

2. Prémium bonellrugós és táskarugós kanapék

Megkezdtünk több kiváló minőségű táskarugós, bonnellrugós és hullámrugós kanapé forgalmazását. Ezeket az ággyá nyitható kanapékat bátran tudjuk mindennapi alvásra is ajánlani. Ráadásul több mint 100 féle igényes színben, változatos szövetekkel lehet megrendelni őket.
Kanapé választékunkat megtalálod a weboldalunkon, de érdemes személyesen is kipróbálni, megtekinteni őket.

Comfort Line Bútoráruházak kiszállítás

3. Logisztikai fejlesztések és raktárbővítés

Szintén növeltük a raktározási kapacitásunkat Keszthelyen, hogy még gyorsabban tudjuk kiszolgálni a vásárlóinkat, és a korábbiaknál még több terméket tudjunk raktárról, azonnal biztosítani. Veszprémben ez a fajta fejlesztés még folyamatban van, de 2020-tól ott is tovább növeljük az azonnal rendelkezésre álló raktárkészletünket.

Walena elemes nappali bútorok: sötétebb, elegáns bútorcsalád dió színben.

4. Akciós ajánlatok egész évben

Ebben az évben minden eddiginél többen jöttetek el az üzleteinkbe és vásároltatok nálunk bútorokat. A vásárlóinknak több nagyszabású akcióval, kedvezményes ajánlattal kedveskedtünk, tavasszal, nyáron, és novemberben is, az ünnepek előtt.

Mivel az elmúlt évek során elértünk egy bizonyos nagyságrendet, több beszállító partnerünk is egyedi kedvezményeket biztosít a számunkra, így az áraink továbbra is versenyképesek, a kínálatunk pedig több kiváló gyártó bútoraival bővült. Az akciós ajánlatainkért 2020-ban is érdemes lesz követni minket a Facebookon, vagy ellátogatni áruházainkba!

Nerita elemes bútorcsalád
Nerita elemes bútorcsalád: magas minőségű bútorok kellemes törtfehér színben, fém fogantyúkkal, kedvező árakon. Széles elemválaszték!

5. BútorCity.hu Webáruház

Az év végén elindítottuk a webáruházunkat is, hogy a tőlünk távolabb élő érdeklődők számára is lehetővé tegyük a megrendelést. Kedvező kiszállítási és akár szerelési szolgáltatással már több mint 1000 bútort lehet megrendelni online a BútorCity.hu kínálatában, de folyamatosan bővítjük az itt elérhető termékek körét. Jelenleg a kiszállítás a Dunántúlon és Budapesten elérhető.

Köszönjük szépen a rengeteg pozitív visszajelzést, amit 2019-ben kaptunk! Jól esik, amikor a vásárlóink kiemelik kollégáink szakértelmét vagy kedvességét, de még nagyobb örömmel töltenek el minket a visszatérő ügyfeleink, akik sok-sok év után is újra minket választanak, akár távolabbról, pl. Budapestről is! 😊🙏🏆

Természetesen mint minden más vállalkozás, időnként mi is kapunk 1-1 negatív véleményt, rosszindulatú kommentet. Igyekszünk mindent megtenni a vásárlóink elégedettsége érdekében, de tudjuk, hogy sokan előbb megosztanak egy negatív tapasztalatot, vélt vagy valós sérelmet. Mindenkinek sajnos mi sem tudunk megfelelni. Ezeket nem töröljük, nem fenyegetőzünk, hanem minden esetben válaszolunk, és kezeljük a problémát.

Összességében nagyszerű évet zártunk, sok munkával, sikerrel és jelentős fejlesztésekkel. Szeretettel várunk 2020-ban is, ha lakberendezés, lakásfelújítás előtt állsz, vagy csak felfrissítenéd egy kicsit az otthonodat, minket továbbra is változatlanul megtalálsz! 😉


A cikk munkatársaink segítségével készült. Nem szeretnél mellényúlni? Menj biztosra! Kérdezd kollégáinkat, akik már évek óta bútorokkal és lakberendezéssel foglalkoznak napi szinten. Áruházainkban szaktanácsadást biztosítunk a matracok, ágybetétek és más bútorok kiválasztáshoz.

Több mint 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésedre a lakberendezés és a bútorok értékesítése terén, megbízható márkáink pedig egész Magyarországon és Európa-szerte ismertek.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd meg ezt is!

Kapcsolódó bejegyzések

Kínálatunk új elemes bútorokkal bővült

Örömmel jelentjük be, hogy kínálatunk új elemes nappali és hálószoba bútorokkal bővült. A megbízható minőségű magyar termékek már megtekinthetőek Keszthelyi áruházunkban kiállítva. A bútorokra 5

matrac kiválasztása aludjak jobban

10+1 Tipp a jobb alvásért

Aludj jobban, legyél boldogabb, produktívabb és energikusabb egész nap! Miért lesz jobb az életminőséged, ha megtanulod azt, hogy hogyan aludj úgy, mint egy csecsemő? Tudjuk,

comfort line 2019 évértékelő

Ilyen volt a 2019-es évünk

Bár nehéz, de azért megpróbáljuk összefoglalni röviden…😄 1. Új bőr ülőgarnitúrák és prémium szövetválaszték 2019-ben nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy van igény az igényesebb lakberendezésre és