Prémium bútor kínálatunk

Válogatás egyedi, prémium bútoraink közül. Luxus bútor kollekciók.

Severino ülőgarnitúra

Erőteljes, de mégis finom, részletekben gazdag megjelenés, könnyed francia és romantikus stílusjegyek. Severino ülőgarnitúránk hangsúlyosan uralja a teret, meghatározza a nappali hangulatát.


Santorini ülőgarnitúra

Modern és mégis kifinomult. Extra ülőkomfort, állítható támlák és az elektromos RELAX funkció felelnek azért, hogy minden hétköznapod kivételesen kényelmessé válhasson. Prémium ülőgarnitúránk a nappalid egyedi dísze lehet – valódi luxusfelszereltséggel. Mogyoró színben akár azonnal a tiéd lehet, raktárról.

Dakota étkező

Industrial stílusú étkezőasztal, kényelmes szövet borítású székekkel és elegáns márványfelületet mintázó  asztallappal. A legmodernebb 21. századi design trendek alapján.


Boston ülőgarnitúra

Változatos elemekből összeállítható prémium ülőgarnitúra. A karfák modern, kerekített vonalvezetése teszi különlegessé a Boston ülőgarnitúránkat. Különleges elemeiből elegáns sarok, U sarok vagy 3-2-1-es ülőgarnitúra is kialakítható.


Hanry ülőgarnitúra

A Hanry ülőgarnitúránk többféle kivitelben is kapható, de a páratlan kényelem közös. Ezt a modellt ki kell próbálni. A kiváló minőségben megalkotott vastag és párnás ülőfelületeket elektromos vagy manuális relaxfunkcióval egészítette ki a tervező. Azoknak ajánljuk ezt a modellt, akiknek a kényelem maximálisan fontos.


Melbourne sarok garnitúra

Inspiráló technológia, letisztult formaterv. Ráadásul mindez teljesen egyedi kialakítással, hiszen a Melbourne ülőgarnitúránk elemekből összeállítható. Számos extrával kiegészíthető: sarokágy, USB töltő, laptoptartó, állítható fejtámlák és relaxfunkció.

Minőségi nappali kollekciók

Lumi elemes nappali

Kiváló minőségű lengyel elemes bútor. Többféle elemből összeállítható kollekció. A fénylő felületek, harmonikus, sötétbarna tölgy szegélyek és oldallapok és pazar megvilágítás jellemzi és teszi elegánssá a modern Lumi elemes nappali kollekciót.


Mestre elemes nappali

Kiváló minőségű lengyel elemes bútor. Többféle elemből összeállítható kollekció. A vitrineket az üvegpolcok és különleges fényű LED világítás teszik hangulatossá. Ideális választás lehet modern lakásba, világosabb falfelületekkel és élénk kiegészítőkkel párosítva.

Elegáns kanapék és fotelek

Dolores kanapé

Kellemes, finom megjelenésű kanapé, a párnákon keleties motívumokkal. Kerekített formáival egy elegáns, otthonos lakás kényelmes bútordarabja lehet. Ideális olvasáshoz, pihenéshez, kikapcsolódáshoz.


Traviata ülőgarnitúra

Páratlan neobarokk elegancia. Díszes formák, aprólékos kidolgozottság, dinamikus tervezés és kitűnő anyaghasználat jellemzi a pompás Traviata kanapét és fotelt. A dekoratív és látványos bútorok a 17-18. századi Európa főnemesi családjainak palotáit és pazar kastélyait idézik.


Giulietta ülőgarnitúra

Giulietta ülőgarnitúránk darabjait a fantasztikus, merész, már-már extravagáns színvilág és a klasszikus tűzésvonalak teszik jellegzetessé. Olyan dísze lehet a nappalinknak, amely senkit sem hagy hidegen, ellenben mindenkit lenyűgöz.

Prémium ágyak

Díva ágykeret

Az elegáns fejvég a liliom formavilágát idézi. A Díva ágykeretünk valódi ékszere lehet hálószobánknak. A szetthez tartozó éjjeliszekrény és a hálószoba pad tovább emelheti a bútor eleganciáját és funkcionalitását. A nagyméretű ágyneműtartó ideális tárolólehetőséget is kínál.


Ariella boxspring ágy

Az Ariella boxspring ágyunk kiváló minőségben készül: a tartós fa vázszerkezet és az erős rugózat kiváló alátámasztást biztosít a matrac számára, növeli annak élettartamát és a lehető legjobb alváskomfortot nyújtja. Egy rugót körülvevő hanggátló réteg biztosítja a hangtalan rugózást. Többféle méretben elérhető ágy, maximálisan kényelmes matraccal.


Clementine ágykeret

Dísztűzéssel ellátott, kristályokkal is díszített franciaágy. Rendkívül elegáns megjelenése és finom díszítettsége a hétvégi kastélyok, nemesi lakosztályok hangulatát idézi fel. Az ágy fém és fa lábakkal is rendelhető, az ágykerethez áruházainkban kényelmes matrac választható.