Matrac és ágyrács kínálatunk

Böngéssz matrac katalógusainkban

A jövő alváskultúrája

Ágy matracok, kókusz matrac, memóriahabos matracok. Matrac kínálatunk minden igényt kielégít: bonellrugós, zsákrugós és habszivacs matracokat is találsz nálunk. Akár olyan extrákkal, mint az aloevera borítás, a 3D szövés, antiallergén anyagok, ezüstszálas vagy antibakteriális szövés, ill. a méltán népszerű memóriahab, vagy merinói gyapjú.

Speciális Greentex szövetek asztmásoknak vagy allergiásoknak, Aegis aktív részecskés szövetek, matracok levehető és mosható huzattal.

Hideghab matrac, habszivacs és latex matracok, rugós és táskarugós matracok. A habszivacs és latex matracok elnyelik a mozgás okozta rezgéseket, és pontosan ott támasztják meg a tested, ahol szükség van rá. Ezek a matracok követik a tested alakját, ráadásul strapabíró és ellenálló matracok.

A rugós, táskarugós matracok biztosítják a testsúly egyenleges elosztását, és több szellőzést biztosítanak. A rugós közt szabadon áramlik a levegő, így szárazabb, hűvösebb alvást tapasztalhatsz meg.

Mi mit jelent?

Greenfirst – bioaktív kezeléssel ellátott huzat anyag, természetes védelemmel a baktériumok és atkák ellen.

Lyocell – Facellulóz alapú, 100%-ban természetes anyag, amely elnyeli a nedvességet és hamar szárad, így biztosítja a matrac higéniáját.

Eucalyss – a huzat az eukaliptusz illóolaját tartalmazza, mely a légzőszervi kórokozókkal szemben jótékonyan segít. Illata fertőtlenít és megkönnyíti a légzést.

Aloe Vera – főleg enzimeket, ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmaz. Ezek az anyagok segítenek a bőr tisztításában és annak regenerálódásában.