Áruházaink


Veszprém

Házgyári út 24. (a volt Fa Centrum épülete)


Keszthely

Martinovics utca 88/C. (a Stop Shop-pal szemben)

Kik vagyunk?


100%-ban magyar tulajdonú kisvállalkozás.

Történetünk 2007-ben kezdődött, ekkor nyitottuk meg az első áruházunkat Keszthelyen. Elégedett vásárlóinknak hála, hamarosan további bővülésre nyílt lehetőségünk. 2015-ben Veszprémben nyitottunk meg a 2. áruházunkat.

Termékválasztékunkban is szem előtt tartjuk a magyar gazdaság, a hazai ipar érdekeit, így kiemelt figyelmet fordítunk termékkínálatunk összeválogatása során a magyar gyártók termékeinek forgalmazására.

Minőségi és igényes bútorokat forgalmazunk, a megfizethetőbb középkategóriától egészen a felső kategóriáig, az igazi luxusig. Foglalkozunk kiszállítással és összeszereléssel is, igény szerint.

Gyere el hozzánk, szeretettel várunk!

Anita

Áruházvezető, Keszthely


Zsolt

Áruházvezető, Veszprém

Hogyan dolgozunk?

Gyere el hozzánk, és nézz körül

Áruházainkban összesen több mint 80 ülőgarnitúra, 55 étkező, 60 ágy és ágyrács és 60 gardrób vagy más nagy méretű szekrény és több mint 250 egyéb bútor és lakberendezési tárgy közül választhatsz.

Ha pedig mégsem lenne olyan, ami elnyeri a tetszésed, ne feledd, hogy további több száz bútor közül rendelhetsz!


Válaszd ki a megfelelő színt, szövetet, kivitelt

Ebben munkatársaink segítenek. Válaszd ki a Neked megfelelő kivitelt, színt, vagy szövetet hiszen a kiállított bútoraink a legtöbbször több színben, szövettel, elrendezésben rendelhetők, vagy készletről megvásárolhatók.


Fizetés és kiszállítás

Igény szerint kedvező áron vállalunk (mi vagy a partnereink) kiszállítást és összeszerelést is hétköznap 9 és 17 óra között.

A vásárláskor kérd munkatársaink segítségét, akikkel egyeztethetsz időpontot, a kiszállításról és a további munkálatokról.