Áruházaink

Áruházainkról és bútorkínálatunkról még több fotót találsz a Galéria menüpontra kattintava


Veszprém

Házgyári út 24. (a volt Fa Centrum épülete)


Keszthely

Martinovics utca 88/C. (a Stop Shop-pal szemben)

Kik vagyunk?

Ismerd meg a Comfort Line Bútoráruházak csapatát


Történetünk 2007-ben kezdődött, ekkor nyitottuk meg az első áruházunkat Keszthelyen. Elégedett vásárlóinknak hála, hamarosan további bővülésre nyílt lehetőségünk. 2015-ben Veszprémre esett a választásunk, ahol a város egyik legnagyobb bútoráruházát nyithattuk meg.

100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezünk, így a termékválasztékunkban is szem előtt tartjuk a magyar gazdaság érdekeit. Törekszünk arra, hogy magyar beszállítókkal, gyártókkal és alvállalkozókkal dolgozzunk együtt, miközben munkahelyeket teremtünk a térségben. Nagy számban forgalmazzuk magyar gyártók termékeit is.

Célunk az ügyfélorientált és minőségi szolgáltatás, egyedi termékkínálat, amelyben mindenki megtalálja a neki tetsző bútorokat a lakás minden helyiségébe. Igény szerint foglalkozunk kiszállítással, összeszereléssel, munkatársaink pedig több éves-évtizedes bútoripari és kereskedelmi, lakberendezési tapasztalattal tudnak segíteni.

Anita

Áruházvezető, Keszthely


Zsolt

Áruházvezető, Veszprém


Hogyan dolgozunk?

Gyere el hozzánk, és nézz körül

Áruházainkban összesen több mint 80 ülőgarnitúra, 55 étkező, 60 ágy és ágyrács és 60 gardrób vagy más nagy méretű szekrény és több mint 250 egyéb bútor és lakberendezési tárgy közül választhatsz.

Ha pedig mégsem lenne olyan, ami elnyeri a tetszésed, ne feledd, hogy további több száz bútor közül rendelhetsz!

Válaszd ki a megfelelő színt, szövetet, kivitelt

Ebben munkatársaink segítenek. Válaszd ki a Neked megfelelő kivitelt, színt, vagy szövetet hiszen a kiállított bútoraink a legtöbbször több színben, szövettel, elrendezésben rendelhetők, vagy készletről megvásárolhatók.

Fizetés és kiszállítás

Igény szerint kedvező áron vállalunk (mi vagy a partnereink) kiszállítást és összeszerelést is hétköznap 9 és 17 óra között.

A vásárláskor kérd munkatársaink segítségét, akikkel egyeztethetsz időpontot, a kiszállításról és a további munkálatokról.